perjantai 6. toukokuuta 2016

Taas digitalisaatio mahdollistaa juttuja!

Mun vastuulla on nykyään digitalisaation kehitysohjelman rakentaminen ja veto (Must-Win-Battle) seuraavan 3 vuoden ajan. Tätä kokonaisuutta (digitalisaatiota, strategian jalkauttamista ja muutoksen johtamista) käsittelen myös MBA-koulutuksen lopputyössä. Olen siis tekemässä tässä töiden ohella MBA:ta.
Koska olen kirjoitellut niin monia akateemisiä julkaisuja, päätin MBA-lopputyöksi tehdä videon tästä kokonaisuudesta. Videoon tarvitsen teoriaa aiheista digitalisaatio, strategia ja muutosjohtaminen. No digitalisaatio-aiheesta päädyin hakemaan julkisuudesta sopivaa henkilöä puhumaan (oman firman esittäjien lisäksi), joten laitoinpa Twitterissä viestin Mikael Jungnerille (Vappu aattona).
Mikael vastasikin minulle Twitterissä ja lupautui ystävällisesti aiheesta puhumaan.

Tässä harjoituksessa yhdistyy monta digitalisaation etua! 
Aiheen ympärillä tapahtuu niin paljon että asiaan suhtaudutaan positiivisesti. Twitteristä löysin viittauksen Mikaelin kirjoittamaan artikkeliin: http://ek.fi/wp-content/uploads/Otetaan_digiloikka_net.pdf
Somessa sovittiin myös tapaamisen aika ja paikka.
Lisäksi tämä koko homma hoidettiin päivissä, ei viikoissa tai kuukausissa. 
Itse videoimista testasin meidän uutta appsia (otin kyllä varalle myös perinteisen videon asiasta) 😊 Nyt näyttää siltä ettei appsi toiminut, mutta tämä kuuluu myös digitalisaation kehittämiseen, tuotteita ei hiota loppuun saakka ennen käytön aloittamista. Käyttäjän tulee tässä pilotointi-vaiheessa olla hereillä!

Kiitokset Mikaelille ja muille harjoitukseen osallistuneille. digi on pop 😆


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti