torstai 26. toukokuuta 2016

Päiväksi Tallinnaan perheen kanssa

Meidän sunnuntai alkaa klo 6. Toki yöllä tuo nuorin valittaa mahakipua ja sitä että oksettaa... Tyypillistä! Aina ennen reissua iskee jollekin jokin tauti, onpa se sit mahatauti, korvatulehdus tai flunssa 😊 No onneksi näin kolmen lapsen äitinä en pienestä hätkähdä...
Ensin koira naapuriin hoitoon ja laivalle. Lapsille laiva on WOW-kokemus, kun eivät ole laivalla ennen olleet. Mulle tää menee just ja just, kun vietetään aikaa ensin aamupalalla ja sitten kannella. Leikkipaikka löytyy ja bingo on lapsille kokemus. Ruotsin laivalle en ehkä pystyis venyyn, mutta tää pari tuntia menettelee.
Tallinnassa paistaa aurinko, käydään vähän shoppailemassa ja vanhassa kaupungissa syömässä. Sitten se kohokohta, eli merimuseo. En tiedä kehen noi muksut on tullu, kun rakastaa museoita yli kaiken. Mä en siis oo ikinä ollut museoihminen, vaan suosin action paikkoja tai shoppailuakin joskus.
No merimuseo on kieltämättä aika hieno ja siellä päästään lentosimulaattoriin, sukellusveneeaeen ja puuhailee kaikkea kivaa. Sitten tuntien jälkeen raahataan lapset takas laivalle ja päästään vielä nauttimaan seisovan pöydän herkuista. Toi nuorimmainen kun on ruoka-asioissa ihan omaa luokkaansa, päättää syödä vain ja ainoastaan katkarapuja ja haluaa itse kuoria ne. No toinen tytöistä on niin eläinrakas että se ei voi katsoa koko puuhaa 😆 Suomen jääkiekkofinaali alkaa loppumatkasta, mutta ehditään kotiin kolmanteen erään.
Aivan mahtava päivä ja ihana irtautuminen arjen kiireistä.

Muistutus itselle: laatuaikaa pitää varata! Jos se ei kotona onnistu kun aina juostaan johonkin niin raahaa porukka muualle (jätä kännykät kotiin) 😊




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti