perjantai 20. toukokuuta 2016

Kahden viikon rypistys takana 😊

TÀytyy tunnustaa ettÀ nyt 2 viikkoa on menty töissÀ niin huimaa kiitoa, ettÀ oksat pois!
EnpĂ€ muista hetkeen olleeni nĂ€in poikki (ehkĂ€ edellisen kerran pari vuotta sitten kun viimeistelin vĂ€ikkĂ€riĂ€ni). TĂ€llĂ€ erÀÀ on ollut PALJON digi-aihetta ja uutta oppia mulle, jonkin verran ydinvoima-asiaa, kokouksia vaikka muille jatkaa, MBA koulupĂ€ivĂ€ lauantaina ja industry hack sunnuntaina. Siihen pÀÀlle pari työreissua, workshopien vetĂ€mistĂ€, esiintymistĂ€, oman organisaation valintaa ja muutama seminaari. Tuli varmaan kirjotettua lĂ€hemmĂ€s 10 matkalaskun, buukattua parit lennot ja poliisilla kĂ€vin tĂ€nÀÀn hakemassa kuvallista henkilökorttia. Niin ja urheileen oon kerennyt melkein pĂ€ivittĂ€in 😊
Just nyt on aikas voittaja-fiilis kun selvisin tÀnkin rypistyksen ja istun takapihalla auringossa (olut kÀdessÀ). Niin ja se siivoojakin kÀvi tÀnÀÀn, joten meillÀ ei oo edes likasta just nyt.

Ei sitĂ€ jaksa enÀÀ samaa vauhtia kun opiskeluaikoina, milloin saatettiin opiskella (riittĂ€vĂ€sti), tehdĂ€ duunia (sopivasti), osallistua opiskelijoiden aktiviteetteihin (fiiliksen pohjalta) ja bailata (liikaakin) 😆
NykyÀÀn otan ne pienet vapaahetket mieluummin yksin omaa rauhaa, kuin kavereiden kanssa sosiaalisesti... TÀllÀkin viikolla parin pÀivÀn tiukan työseminaarin jÀlkeen oli ihanaa laittaa iPadilta leffa pyörimÀÀn ja tunkee kuulokkeet korviin.
No luultavasti huomenna puolen pÀivÀn maissa oon jo tekemistÀ vailla ja kehitÀn jotain. PÀÀtin tosin jÀttÀÀ hyppÀÀmisen vÀliin tÀnÀ viikonloppuna. Onneks sunnuntaille onkin varattu pÀivÀn risteily Tallinnaan!

Mukavaa viikonloppua ja nautitaan alkukesĂ€n auringosta (laitetaan sĂ€hköpostit kiinni) ☀️

Ei kommentteja:

LÀhetÀ kommentti