sunnuntai 3. huhtikuuta 2016

Ruuhkavuodet vs. ruuhkaviikko 😉

MÀ en ole ikinÀ allekirjoittanut ruuhkavuodet-kÀsitettÀ. Tosin viimeinen viikko on kyllÀ ollut aikas ruuhkaa...
MeillÀ on siis perheessÀ 3 lasta ja kaksi töissÀ kÀyvÀÀ aikuista. Kun tein joitain vuosia sitten vÀikkÀriÀ tÀyden työpÀivÀn lisÀksi, oli jonkin verran kiireitÀ. Olen kuitenkin aika hyvÀ jÀrjestelemÀÀn asioita, joten silloinkin onnistuin harrastamaan urheilua ja aloittamaan myös laskuvarjolla hyppÀÀmisen.
No viime viikko on ollut tosiaan jotain aivan sairasta (mutta myös aika mahtava)!
Alkuviikko oli vielÀ normaali ja ehdin maanantaina urheilemaankin. Sitten alkoi flunssa tiistaina.
No keskiviikkona lÀhti tuo puoliso työmatkalle (tÀtÀ tapahtuu siis ehkÀ kerran vuodessa). Tarkoitus oli torstaina saada mummo lapsia hoitamaan ja ajamaan lapset ja koiranpentu mummolaan perjantaina. Mulla oli MBA koulutus Tamperella varattu pe-la. Siis suunnitelmat valmiina viikolle.
Torstaina meni sitten suunnitelmat uusiksi, kun sain aamupÀivÀllÀ puhelun ja tarjouksen uudesta vastuualueesta töissÀ. TÀmÀn vuoksi siis työpÀivÀt torstaina ja perjantaina venyivÀt, enkÀ siis pÀÀssyt MBA koulutukseen mukaan vielÀ perjantaina. Peruutin mummon tulon ja sain sukulaiset hakemaan eskarilaisen torstaina ja perjantaina, kun en ehtinyt viideksi kotiin. Perjantaina illalla pitkÀn workshopin jÀlkeen aloitin opiskelun lauantain MBA koulutusta varten.
Kolmen lapsen harrastukset ja tuo pieni koiranpentu (joka siis pissailee sisÀlle vÀhÀn vÀliÀ), yksinhuoltajana ja uusien työjuttujen edetessÀ, jÀi kyllÀ kaupassakÀynti ja urheilu vÀliin.
No onneksi perjantaina puoliso palasi reissulta ja pÀÀsin lauantaina aamulla lÀhtemÀÀn kouluun.
Sitten vielÀ sunnuntaina MBA kotitehtÀvÀt ja ylimÀÀrÀiset perjantain korvaavat tehtÀvÀt.
Nyt on kyllÀ aika kÀytetty olo...

Joskus tulee nĂ€itĂ€ ruuhkaviikkoja, mutta niistĂ€kin selviÀÀ hyvĂ€llĂ€ asenteella 😊

Ensi viikko on onneksi taas helppo, kun ei tarvitse yksin olla vastuussa koko perheestÀ. Jos en allekirjoitakaan kÀsitettÀ ruuhkavuodet, niin allekirjoitan tÀysin puolison merkityksen uran ja perheen, harrastusten ja opiskelun yhdistÀmiseksi. Kaikki on mahdollista ja taas mennÀÀn tÀysillÀ eteenpÀin!!!


Ei kommentteja:

LÀhetÀ kommentti