perjantai 22. huhtikuuta 2016

Luojan kiitos on perjantai....

Olipa viikko...
Aivan kauhee juoksu ja samalla ihan huikee meno!
On se vaan jännää ja kivaa laittaa taas aivan uusia juttuja pystyyn. Täytyy tunnustaa et nautin ihan hirmusti just tästä tohinasta.
Oma oppimiskäyrä on taas vaihteeks jyrkässä nousussa ja välillä tulee niin paljon uutta tietoa että sen pureskelu kestää hetken. Onneks oon kohtuu nopea sisäistämään uusia juttuja 😊
Uusia ihmisiä tapaan koko ajan ja suurin osa on tosi avuliaita ja yhteinen sävel löytyy helposti. Näiden tyyppien avulla saadaan paljon aikaan.
Tänään aamulla olin kuntosalin pukkarissa alusvaatteilla, kun yksi nainen tuli sisään ja kysyi että: "Oletko sä Kristiina? Mahtavaa että pääsit vetämään digitalisaatiota. Susta oli niin hyvä juttu intrassa: kolme lasta ja koira... Samaistun sun tilanteeseen ihan täysin."
Tätä tukea ja kannustusta tarvii (kaiken sen itse asiaan kohdistuvan tuen lisäksi, mitä saan mun lähipiiristä). Jaksaa taas juosta ja kannustaa muita mukaan meidän yhteisiin taisteluihin.
Mulla on taas kerran mahtava duuni, missä saa toteuttaa itseään, vetää haastavia projekteja, muuttaa ja kehittää organisaatiota, kuulua joukkoon ja olla vaan oma itsensä.
Nyt siis viikonlopun viettoon, sähköpostit kiinni ja fokus perheeseen, harrastuksiin ja vapaa-aikaan. Voihan olla että eksyn vahingossa putoilemaan koneestakin 😊

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti