torstai 13. lokakuuta 2016

San Francisco ja Dramforce - wow mikä tilaisuus!!!!!

Pääsin viime viikolla todistamaan yhtä älyttömän kokoista seminaaria, kun eksyin Dreamforceen San Franciscoon... Tämä tilaisuus on siis Salesforcen järkkäämä ja se oli ehdottomasti suurin missä oon ikinä ollut. Porukkaa joku 160000 henkeä ja pari päivää tiukkaa asiaa digi-aiheesta. Toki siellä oli järkätty hienoja dinnereitä ja U2:n keikka (aika huikee!).
Se mitä jenkit osaa on huikee show ja kaiken tekemisen pukeminen helppoon muotoon. Lisäksi silmiin pisti se, että kaiken pitää olla kivaa (siis sopii mulle) :)
Myös Salesforce tuntuu panostavan käytettävyyteen ja helppouteen. Järjestelmiä on helppo käyttää ja esimerkkiä antavat iäkkäät tädit, jotka oppii käyttämään Salesforcen ohjelmia ilman IT taustaa 😆 Jollain tapaa uskon että ollaan oikeilla jäljillä, kun keskitytään asiakkaaseen ja käyttökokemukseen!




Myös startup-tekeminen on San Franciscon seudulla aivan omaa luokkaansa. Vauhti ja kilpailu on kovaa ja innovatiivisia ideoita löytyy. Mistä ihmeessä mekin saatais tarvittavaa rohkeutta viedä uusia asioita rohkeasti eteenpäin, eikä annettais pienten esteiden estää meitä.

Meillä Suomessa usein tehdään hommia tiukalla suoritus-asenteella ja välillä unohdetaan kokonaan että kivaakin voi olla kun duunia tehdään! Vaikka meille kuinka kerrotaan tutkimuksista kuinka ihmiset on tuotteliaampia ja innovatiivisempia kun töitä tehdessä on myös kivaa. Niin ei se vaan suomalaiseen yrityskulttuuriin oikein tunnu istuvan.

Viime viikko oli hyvä muistutus taas itselle siitä ettei pidä suorittaa vaan voi saada asioita aikaan myös elämästä nauttien. Kyllä tuo jenkkilä edelleen mua vetää puoleensa… Tällä hetkellä mulla onneks on niin mielenkiintoinen ja hauska rooli myös Suomessa etten just nyt haikaile muualle, mutta aika näyttää miten jatkossa!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti