maanantai 3. lokakuuta 2016

Onpa aika pitkä päivä...

Alotettiin aamulla Barcelonassa kun kello soitti seiskalta. Minilomalta kotia kohti aamulennolla 😊
Helsingissä oli ihana syyspäivä, josta mä ehdin nauttimaan about 5 minsaa. Kävin siis autolla vaihtamassa matkalaukun toiseksi ja raahauduin takasin kentälle.
Seuraavaksi raahauduin loungeen syömään ja seuraavalle lennolle kohti Chicagoa. No kone oli myöhässä, kun joku oli sairastunut ja sen kassia etsittiin ruumasta puoli tuntia. Tässä vaiheessa aina mietin että kannattaiskohan noi kassit tägätä, niin löytyisivät varmaan helpommin...
Chicagossa siis vauhdilla tullit ja maahantulotarkastukset, terminaalin vaihto ja juoksu seuraavalle gatelle. Ja matka kohti päivän viimeistä etappia, eli San Franciscoa. Illalla pitäis vielä olla perillä!
Jos lähdin paikallista aikaa klo 7 matkaan ja pääsen perille illalla about klo 12. Aikaero mukaan, niin oon matkustanu tän päivän aikana 25 tuntia! Alkaa istumalihakset veteleen viimesiä 😆
Onneks elän hetkessä (kuten nautin leffojen katselusta lennoilla) ja mun duuni vaan on niin huippu et jaksan näitä päiviä välillä vetään. Huomenna Stafordiin ja startupeja ihmettelemään.
Huikee viikko tulossa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti