lauantai 2. heinÀkuuta 2016

Oma maa mansikka, muu maa toinen mansikka 😊

PÀÀtin vÀhentÀÀ työmatkoja tÀlle vuodelle ja se on kyllÀ onnistunutkin! Pari USA:n matkaa jopa peruin, kun en vaan ehtinyt ja pystynyt niihin venymÀÀn.
Nyt siis puolen vuoden jĂ€lkeen tsekkaan tilanteen ja tĂ€nĂ€ vuonna on mahtunut seuraavat maat: Viro, Ruotsi, Norja, Puola, Latvia, ItĂ€valta, Ranska, Espanja, Singapore (en ainakaan muista muita 😂). HeinĂ€kuussa ois sit tulossa ainakin Britit ja VenĂ€jĂ€.
No pÀÀasiahan on se ettei matkustaminen rasita tai ahista ja ettÀ kÀyn kotonakin aina vÀlillÀ kÀÀntymÀssÀ...

Tietysti kolmen lapsen ÀitinÀ sitÀ vÀlillÀ miettii miten paljon voi/kannattaa olla reissussa. Mutta kun tilaisuus tulee ja pÀÀsen taas kokemaan/oppimaan/tekemÀÀn jotain uutta ja jÀnnÀÀ niin aina oon mukana. Onneksi voin vÀlillÀ yhdistÀÀ työmatkan ja perheen tai harrastukset keskenÀÀn. Ja kotijoukot on vahvasti tukena mun uran edistÀmisessÀ!
Olisi hirveetÀ, jos pitÀisi potea huonoa omaa tuntoa töistÀ (tai harrastuksista)! MeillÀ ei kukaan syyllistÀ, olipa kyse töistÀ tai harrastuksista.

Viime kuukausina on uuden digitalisaatio kehitysohjelman kasaaminen on vaatinut pitkiÀ pÀiviÀ ja matkustamistakin, joten tÀysillÀ on taas menty. Nyt on hyvÀ huokaista hetkisen, ettÀ jaksaa lomien jÀlkeen taas...

Onneksi meidĂ€n koko perhe nauttii matkustamisesta ja reissataan lomillakin ahkerasti. MeidĂ€n periaate on se, ettĂ€ kerĂ€tÀÀn kokemuksia, ei nollia pankkitilille 😊
Tosin, just nyt tuntuu Suomessa olo aivan mahtavalta!!!



Ei kommentteja:

LÀhetÀ kommentti