lauantai 30. heinäkuuta 2016

Istun Utissa kerholla... Sataa vettä.

Ajettiin tänne nuorimman tytön kanssa kun loman lopuksi halusin vähän vapaapudotusta.
Luulin tulevani tänne yksin, mutta kun muu porukka oli lähdössä kotiin, ilmoitti Sohvi ettei lähdekään vaan tulee mun kans Uttiin. No seurahan mulle kelpaa ja telttakin on pakattu mukaan.

Perille kun päästiin alko just sataan, joten tänään ei tarvii koneesta putoilla. Ehkä sit huomenna...
Eipä siinä muuta kun lenkille ja pieni lihaskunto päälle 😊 Jos näyttää satavan yölläkin voidaan mennä kaverin asuntovaunuun yöksi ettei tarvii teltassa kökkiä.

Siitä on aikaa kun oon täällä kerholla keliä odotellut. En oo paljon ehtiny tänä kesänä hyppäämään. Mutta muutama vuosi sitten kun olin oppilas, tuli täällä vietettyä enemmänkin aikaa keliä odotellessa. Silloin kirjottelin ahkerasti väikkäriä, ja hyppyharrastus auttoi kummasti sen stressaavan ajan yli.

Tänään mietin miten kännykät ok muuttaneet tätäkin harrastusta. Aikasemmin joutui porukka olemaan sosiaalisempaa kuin nykyään. Viihdytystä tarjosi telkkari, jota joutui katsomaan yhdessä isolla porukalla. Nyt jotainen voi valita oman juttunsa tai viettää aikansa somessa.

On täällä edelleen tosi sosiaalista jengiä ja aikaa vietetään yhdessä, mutta ei oo maailma sama kuin "vanhaan hyvään aikaan". Tosin täällä hyppykerholla on muutenkin muutosta ilmassa, kun uuden kerhorakennuksen myötä on naisten ja miesten pesuhuoneet erotettu (aiemmin kaikki peseyty samoissa tiloissa). Tästäkään muutoksesta ei kaikki pidä, mutta niin taitaa olla kaikkien muutosten kanssa 😊

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti