perjantai 29. heinäkuuta 2016

Mitkä jutut jää lasten mieleen?

Mä raahaan meidän kolmea kakara milloin mihinkin juttuihin... Mietin mistä kokemuksista itse tykkään ja raahaan lapset niihin kans. Joskus onnistuu, toisinaan ei.
No ovatpa kokeilleet ja nähneet yhtä ja toista. Ehkä niille jää joitain muistoja, hyviä tai huonoja.
Itse kun mietin lapsuutta niin mitä mulle ois jäänyt mieleen... Ainakin mummon mökki ja siellä projekti kun meidän lasten piti juosta ämpärissä hiekkaa mäen päältä rantaan. Ja jokaisesta kiposta maksettiin jotain, oisko ollut pennin tai pari 😊
Muistan myös yllätysreissun Särkänniemeen ja jonkun juhannuksen kun iskä tippui mökillä laiturilta järveen (oiskohan meillä ollut juhannusjuhlat tai jotain). Mummolasta muistan pätkiä kun sain nukkua laatikossa ja joitain muistoja on jäänyt kesistä kun serkut asui meillä. Toki reissuilta, kuten Kenian safarilta on jäänyt jännittäviä muistoja leijonista ja muista eläimistä.

Eli mulle on jäänyt mieleen joko jännittäviä tai muuten vaan hyvän fiiliksen juttuja!

Tänä kesänä on lapset päässeet uimaan Kuusamon mökillä (jossa ei siis oo naapureita ihan lähellä), ihmetteleen poroja ja nukkumaan teltassa. Koko matkan kestävä hyvä buugi riitti pitämään autossa kaikki hyvällä tuulella, vaikka meitä aika monta olikin. Vaari ajoi, mummo istui edessä, Rodi koira istui jalkatilassa ja meidän 5 henkeä valloittivat keskipenkin ja peräkontin. Mulle jäi ainakin ihanat muistot tästä reissusta, ehkä jollekin lapsista myös. On se ihmeellistä miten tuolla korvessa pääsee eroon kaikista arkijutuista!

Onhan me toki puuhailtu muutakin tänä kesänä ja uskoisin että mieleen jäi myös Tammerfestien huikee päivä.

Ainakin ollaan kaikki lueskeltu kirjoja, kun kännykät oli käyttökiellossa Kuusamossa ja nuorimmainen hotkii kirjoja ihan hulluna (se siis menee vasta kouluun syksyllä).

Joskus nää mun extreme-yritykset onnistuu (kuten tällä kertaa), mut ois voinut mennä myös vikaan kun lähdetään kolmen sukupolven voimin yhdellä autolla pitkälle reissulle ja mökkiin, jossa tällä hetkellä käytössä vaan n.10 neliön tupa! Onneks otettiin riski ja vietettiin aikaa yhdessä, se on sitä rikkautta mitä ei rahalla saa.

Vaikka näiden reissujen jälkeen on ihana makoilla ihan yksin riippukeinussa ja kirjottaa blogia 😆

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti