tiistai 10. marraskuuta 2015

Miten pääsee "sisäpiiriin"?

Olen huomannut että kovin moniin juttuihin pääsee mukaan, jos vain haluaa J

Istun juuri American Nuclear Societyn standardikomitean johtoryhmän kokouksessa. Tänne minut pyydettiin mukaan, kun osallistun yhteen näiden työryhmään. Samoin on käynyt muissakin kansainvälisissä työryhmissä, kuten IAEA ja World Nuclear Association. Ilmeisesti kaikki ketkä aktiivisesti osallistuvat keskusteluun, otetaan mieluusti mukaan kaikenlaisiin aktiviteetteihin!

Hassuja juttuja täälläkin kyllä käsitellään, nytkin ollaan juteltu 20 minsaa siitä, miten infotaan kyselyn tulokset jäsenistölle (onko sähköposti vai joku muu tapa hyvä). Aika kalliita pohdintoja, kun täällä istuu lähes 20 asiantuntijaa! Lasketaanpa että tuntihinnalla 150€/h, 20 min maksaa 45€ per nenä. Eli 20 hengen keskustelu tästä sähköpostista maksaa 900€… Halpaa kun puuro ;)

Ihan saman asian olen huomannut laskuvarjomestoissa. Kun pöllähdin ensimmäistä kertaa Skydive Carolinaan (USA:n länsirannikolla), sain heti hyppykavereita ja juttuseuraakin löytyi ettei tarvinnut yksin hotellissa iltoja viettää. Samoin on käynyt monessa muussakin paikassa. Laskuvarjokerhot ovat siis aivan yhtä avoimia uusille hyppääjille, kuin ydinvoimaryhmät asiantuntijoille.


En tiedä onko kaikilla samanlaisia kokemuksia näistä jutuista, mutta mä olen ainakin kokenut että ovet ovat avoinna. Ehkä positiivinen asenne ja avoimuus auttaa… 

Tässä vähän hyvää fiilistä Washingtonista.......


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti