sunnuntai 9. huhtikuuta 2017

Kevät ja spontaanit jutut

Mä huomaan et oon paljon spontaanimpi keväällä, kun talven pimeydessä... ihanaa kun aurinko paistaa ja leskenlehdet ilmestyy ojanpientareille.
Talvella ei kertakaikkiaan vaan aina jaksa innostua uusista jutuista lyhyellä varoitusajalla. No lauantaina tuli viesti Messengeriin että Malmilla pääsis hyppäämään parin tunnin varoitusajalla. No minähän kaivelin laskuvarjon komerosta ja etsiskelin hanskat, kypärän ja korkeusmittarin. Sitten autoon ja Malmin lentokentälle.
Siellä ei näkynyt ketään ja onnistuin livahtamaan kentälle yhden tyypin siivellä. Edelleen en tiennyt mihin mennä, mutta bongasin yhden koneen, missä oli reikä seinässä (eli päättelin sitä hyppyoveksi ja suuntasin sinne). No löytyihän sieltä sit pari kaveria ja pilotti. Joten vedin kamat päälle ja kiipesin kyytiin!
Hauskaa oli kun nää tyypit oli itse viritelleet liukuoven tähän aukkoon, ja se viritys oli nyt ekaa kertaa koekäytössä. Vähän pullisteli ja tuuli reunoista, joten tää versio 0.9 kaipaa vielä pientä viilausta. Mutta hyvin se aukes ja ulos päästiin!!!
Olipa kivaa olla taas spontaani ja sanoo tällekin tulevaisuudelle YES 😊
Kiitti Pasi, Daniel, Simo ja Niclas. Mun viikonloppu oli täydellinen (vaikka vähän laskeutumisesta kynninkin nurmikkoa polvilla... kädet jäässä ja pieni jännitys päällä, ens kerralla fleerataan taas) 😂😂😂




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti