perjantai 22. tammikuuta 2016

Takaisin opiskelemaan...

Olen melko pitkään suunnitellut opintoja bisnes-puolelta. No en saanut asialle mitään tehtyä, kunnes flunssassa joulun pyhinä googletin MBA koulutuksia.
No löysin hyvän Executive MBA setin Tampereen Ammattikorkeakoulusta.
Ei siinä sitten kauaa nokka tuhissut, kun olin päässyt mukaan ohjelmaan ja koulu alkoi nyt tammikuussa. Kun asiat lähtevät etenemään niin ne voivat toteutua vauhdilla!

Ohjelmaan on tutustuttu, esitehtävät tehty ja nyt myös opiskelukavereihin tutustuttu. Tänään päästiin jo strategisen ajattelun maailmaan.
Mielenkiintoisen koulutuksesta tekee erityisesti se, että meitä opiskelijoita on 12 ja olemme aivan erilaisilla taustoilla liikenteessä. Uskonkin että paras anti koko opiskelussa tulee olemaan ajatusten vaihtaminen ja kokemusten vertailu, joita jo vähän aloitettiinkin.

Tämä vuosi tähän kouluun sitten hurahtaa, sisältäen 7 läsnäolojaksoa, 2 lopputuöseminaaria ja paljon kotitehtäviä. Sitten pitäisi vielä päättötyö tehdä, mutta diplomitöitä kun on tullut ohjattua ja julkaisuja kirjoiteltua, niin uskon tuonkin lopputyön onnistuvan 😊

Hauskaa tästä opintojen aloituksesta teki myös se, että voin majoittua veljen luona ja viettää aikaa kummipojan kanssa. Myös hassu tilanne tuli vastaan ensimmäisen opiskelupäivän aamuna, kun minulle tuli pitkä sähköposti Australiasta, mihin minua pyydettiin yliopistoon luennoimaan. Voi siis samaan aikaan olla yhdessä aiheessa maailmalla tunnettu asiantuntija ja toisessa vasta-alkaja... Hauska fiilis!!!

Uuden oppiminen on vaan niin siistiä ja hauskaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti