sunnuntai 17. tammikuuta 2016

Miten uralla edetään?

Pohdin tänään uralla etenemistä, kun törmäsin eilen toimiston ovella toimariin ja jäin miettimään olisiko tilanne pitänyt jotenkin käyttää hyväksi.
En ole näissä peleissä hyvä, enkä tiedä haluaisinkokaan olla.
Olen hyvä strategioiden suunnittelussa ja tiiminä pelaamisessa yhteiseen päämäärään, mutta tiedän että joskus pitäisi omat saavutukset tuoda enemmän esiin. Organisaatiosta kun aina löytyy myös niitä ihmisiä, ketkä ajavat omaa etuaan (avoimesti tai kulisseissa). Usein nämä tyypit huomataan ja he etenevät helposti organisaatiossa muiden kustannuksella.
Kyllähän voisin itsekin näihin peleihin lähteä, mutta saan enemmän iloa siitä että voin auttaa hyviä tyyppejä eteenpäin heidän urillaan ja etenemme yhtenä rintamana.
Suunnitelma on siis seuraava: opiskelen taas vähän lisää ja laajennan näin kompetenssejani (eMBA alkaa ensi viikolla). Samaan aikaan seuraan millaisia työpaikkoja avautuu organisaatiossa niin että bisneskehitys ottaa suuremman roolin työstäni.
Joa eteneminen on mahdollista niin toki tartun uusiin tilaisuuksiin, mutta periaatteistani en luovu! Yritän myös ymmärtää mihin asti voin päästä ja pitää tasapainon työn ja muun elämän välillä tasapainossa (tällä hetkellä se toimii harvinaisen hyvin)!
En mistään hinnasta luopuisi harrastuksista tai vapaa-ajasta. Pelkän työn ympärillä pyörivä elämä ei mua onnelliseksi tee 😊
Luonto ja talvi... Ihanaa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti