lauantai 23. tammikuuta 2016

Artikkeleita kirjoittamaan 😊

Tekniikan Maailma 02/2016 löytyy juttu: "minikokoinen ydinvoimala kehitteillÀ"
http://tekniikanmaailma.fi/digilehti/
PÀÀsin sitÀ varten haastatteluun ja sain kerroilla toimittajalle mun omasta tutkimusalueesta, eli pienistÀ tulevaisuuden ydinvoimaloista. Olipa hauskaa ja opettavaista jutella nÀistÀ asioista alan ulkopuoliselle henkilölle ja sain ilmeisesti viestini perille, koska tuo artikkeli oli yllÀttÀvÀn hyvÀ. Ei ole helppoa kirjoittaa aiheesta, joka ei ole omalla osaamisalueella.

Jospa aihe kiinnostaisi suurempaakin yleisöÀ niin kertoisin mieluusti enemmĂ€nkin tulevista nĂ€kymistĂ€ ydinvoima-alalla. Ei vaan tĂ€llainen tekninen aihe tunnu porukkaa kiinnostavan. Mm. blogeissa kiinnostavat aiheet: perhe, ura, ruoka, ym. EhkĂ€ olen vĂ€hĂ€n outo nainen kun innostun tekniikasta ja erityisesti monimutkaisista kokonaisuuksista 😊

No ainakin nuo omat lapset ymmÀrtÀvÀt asian ja ovat kiinnostuneita teknologiasta ja luonnosta, kuten myös ilman puhtaudesta. EhkÀ niistÀkin tulee jonkin sortin insinöörejÀ. Itse asiassa poikani (10v) haluaa alkaa nörtiksi. Minusta tÀmÀ on hyvÀ idea koska nörtit (tai millÀ nimellÀ tÀtÀ ICT osaajien ryhmÀÀ tulevaisuudessa kutsutaankin), tulevat johtamaan maailmaa.


Ei kommentteja:

LÀhetÀ kommentti