perjantai 13. lokakuuta 2017

Hyvän fiiliksen duunipäivä Espanjassa

Kyllä nykyään tällainen työ missä ei vaadita fyysistä läsnäoloa on aika pop! Entistä vähennä  on tullut käytyä toimistolla kun Skypellä voi hoitaa kokoukset varsin pätevästi ja muut itsenäiset hommat on itse asiassa paljon tehokkaampaa tehdä muualla. Paljon vähemmän häiriötekijöitä kun toimistolla!!! Tietty välillä on hyvä olla vaan paikalla ja käydä adhock keskusteluja, ideoida uusia juttuja ja vaan viihtyä duunikavereiden kanssa. Mutta toimistolle meneminen ei oo enää oletusarvo. Ennemmin säästää luontoa, rahaa ja omaa mielenterveyttä ja tekee sopivasti töitä eri paikoista.
Monelle meistä vanhoista duunarista ei tätä vielä ymmärrä, mutta milleniaalit (2000-luvulla syntyneet) osaa vaatia parempaa tasapainoa elämäänsä. Duunia tehdään missä vaan ja milloin vaan. Pääasia että homma etenee ja elää voi samalla kun duunia tekee. Kukaan ei enää onneks haaveile eläkkeelle jäämisestä että ehtis harrastaa juttuja!!!
Mä oon jo pitkään hoitanut työni joustavasti ja saanut itse asiassa paljon enemmän aikaan kun ois ollu mitenkään mahdollista 8-16 duunipäivien aikana toimistolla...
Tänään oon Fuengirolassa (töissä) ja lapset voi viettää päivää uima-altaalla kun mä hoidan asioita tässä terassilla 😊



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti