sunnuntai 18. kesäkuuta 2017

Jakautunut persoonallisuus vai vaan ADHD???

Harvoin on tällästä viikonloppua täynnä vastakohtia... Aloitettiin hyvin virallisella tohtoripromootiolla, missä vedettiin treenatun kuvion mukaisesti ja hassut tohtorinhatut päässä. Sitten oli ykköset päälle ja iltajuhla puheineen, miljoonine ruokalajeineen ja tanssittiin humppaa!
Koska tykkään vetää ex tempore juttuja ja bongasin mainoksen Lappeefestistä, niin tietty ostin liput sinne (vaikka kaikki hotellit oli täynnä) 😂 Onneks asiat yleensä järjestyy ja löysinkin hotellin sit lopuihan keskustasta ja kävin ostaan minimekon kun mulla oli vaan juhlavaatteet mukana!
No lauantaina piti päästä liikkumaan, joten kajakit alle ja Saimaalle melomaan. Aurinko paisto ja oli ihanan lämmintä. Pysähdys saareen evästauolle ja siinä vaatteet pois ja uimaan 😎 Sen jälkeen bongattiin keskiaikaiset taistelut, missä jengi pukeutuu haarniskoihin ja pieksee toisiaan kirveillä ja muilla aseilla. HULLUA!!!
Illalla festarit... JVG, Kaija Koo ja Eput! Ai mikä teinifiilis!!! Aivan mahtavaa 😁
Sunnuntain ois kruunannut pieni tippuminen lentokoneesta, mut oli liian pilvistä. Päätin sit harjoitella ajamaan pyörällä ilman käsiä ja sehän alko sujuun 😂😂😂
Nyt jaksaa taas pakata ja lentää Venäjälle aamulla...






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti