sunnuntai 27. maaliskuuta 2016

Koira perheeseen

Lapset toivoivat koiraa joskus vuosia sitten ja tokaisin siihen että saattekoiran kun olette kaikki koulussa. Ajattelin että siihen on ikuisuus ja asia unohtuu ennen pitkään. No syksyllä on nuorimmainen menossa kouluun ja tänään meille muutti koiranpentu.
Päädyttiin Sheltiin rotuna ja juuri sattui hyvästä kennelistä olemaan urospentu vapaana kun asiaa selviteltiin.
Miksi ottaa koira 5-henkiseen perheeseen, jonka molemmat aikuiset ovat vaativissa ammateissa, lapset harrastavat koulun ohella ja koko poppoo reissaa ympäri maailmaa lomilla?
Olen sitä mieltä että lapset oppivat koiran avulla vastuullisuutta (vaikka vastuu toki aina on vanhemmilla). Toinen tärkeä asia olisi mielestäni lasten kanssa asuminen ulkomaille, mutta sitä emme ole vielä saaneet toteutumaan.
Koira on perheemme uusin jäsen ja siitä haluamme kaikki pitää huolta. Lapset toivovat kaveria harrastukseen (agility toiveissa), minä toivon lenkkiseuraa (joka jaksaa juosta mun mummovauhtia), mies taitaa toivoa seuraa sekä lenkille, että kotona rentoutumiseen 😊
Saapa nähdä miten tämä pieni karvapallo meidän vauhtiin sopeutuu, ainakin se oli rohkein ja reippain pentueensa jäsen ja siksi toivottavasti juuri oikea tyyppi meidän rymysakkiin!
Ensimmäiseksi yöksi yksi lapsista varasi sohvamajoituksen, ettei pennun tarvitse ihan yksin alakerrassa nukkua. Saapa nähdä montako yötä näin mennään...
Kyllä meistä vielä koiraperhe leivotaan!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti