sunnuntai 27. joulukuuta 2015

Työnarkomaani???

Onko ihan väärin jos vähän lukee sähköposteja joulun pyhinä? Tai päivittää someen jotain työhön liittyvää, tai surffaa avoimia työpaikkoja?
No kai sen voi tulkita niinkin että oma ala vaan on niin mielenkiintoinen että sitä seuraa mielellään...
Onhan tässä jouluna ehditty muutakin kuin työjuttuja! Mä oon ehtinyt mm. esittämään joulupukkia ja sairastamaan kauheen flunssan. No onhan me rauhoituttu mummolassa, pelattu Monopolya ja käyty notskilla makkaraa paistamassa.
Himos jää väliin tänä vuonna, kun ei oo lunta, mutta jäälle saattaa päästä pian luistelemaan, ei siis hullumpi joulu lainkaan!
No vaikka tämä joulu on ollut varsin mukava, niin voisi taas ensi vuonna ottaa pidemmän reissun lämpöön. Viime vuonna oltiin kuukausi Thaimaan suunnalla ja se oli kyllä ihanaa.

Joulu on siis pian taas kerran juhlittu ja on aika palata arkeen ja ehkä uusiinkin juttuihin vuonna 2016. Tällainen rauhoittuminen on kyllä tarpeen välillä, kun muuten juostaan siinä kuuluisassa oravan pyörässä. Mutta sitä kiirettä alkaa jo kaipailemaan tässä vaiheessa.

Saapa nähdä mitä uusi vuosi taas tuo. 2015 on ollut täynnä matkustusta ja kiinnostavia työtehtäviä. 
Täällä viimeisin juttu pienistä modulaarisista reaktoreista: http://view.digipage.net/00000074/00011131/00093328/
Tuli käytyä vuoden aikana Jenkeissä, Kiinassa, Nepalissa, Venäjällä, Singaporessa, Ruotsissa, Espanjassa, Itävallassa, Belgiassa, Norjassa, Italiassa ja ehkä vielä parissa muussa maassa (muisti pätkii 😊). 2016 ajatus olisi reissata vähemmän ja panostaa määrän sijaan laatuun!
Uusia työtehtäviä olisi toiveissa ja ehdottomasti hyppäämistä lentokoneista... Nyt vaan suunnittelemaan uusia kujeita!!!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti