maanantai 29. toukokuuta 2023

Toimarin pesti ja start-up

Mäkin oon start-upin perustaja ja CEO, kuten niin moni muukin nykypäivänä. Toisin kuin useimmilla tutuilla, mun start-up ei liity digitalisaation tai tekoälyyn, enkä hae sijoittajia.

Aiemmin olin sitä mieltä että en koskaan halua yrittäjäksi kun molemmat vanhemmat pyöritti omia firmoja ja se vaikutti tosi stressaavat. No tilanteet ja asenteet muuttuu...

DigiSky Oy on nyt reilun vuoden vanha ja toimiala on melkoisen laaja. Meillä on verkkokauppa laskuvarjourheilijoille ja palveluita laskuvarjojen ja hyppäämisen ympärillä (Sky-Shop.fi). Me tehdään myös uusiutuvaan energiaan fokusoivia projekteja, kuten aurinkopaneeleja ja ilmalämpöpumppuja. Sitten tulossa on hevosavusteista valmennusta ja johtamiseen liittyvää sparrausta. Saapa nähdä mitä keksitään seuraavaksi.

Se mitä tää toimarin pesti on mulle opettanut on kirjanpitoa, laskutusta, cash flown suunnittelua, markkinointia ja tulipa yksi verkkokauppakin pystytettyä. Eli hands-on hommaa alusta loppuun.

On hauskaa nähdä ja suunnitella miten toimintaa haluaa kehittää. En tiedä vielä mitä itse tältä firmalta haluan, ehkä tää on jossain kohtaa tapa hypätä pois korporaatio-duunista. Kuka tietää...

Pääasia että on kivaa puuhaa ja on myös hauskaa oppia aina jotain uutta!






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti