lauantai 4. kesäkuuta 2016

Leadership koulutusta...

Olipa mielenkiintoinen opintojakso aiheesta contemporary leadership (olisiko tämä nykyajan johtaminen tai kehittynyt johtaminen tai jotain...)
No pari päivää teoriaa ja harjoituksia toi ainakin esiin sen että en mä IHAN VÄÄRIÄ JUTTUJA tee 😊
Kommunikointi, erilaiset tiimit, aivojen toiminta erilaisissa tunnetiloissa, kulttuuri ja jopa avoimet kysymykset (coaching) oli mulle tuttuja... En varmasti työkaluja osaa käyttää optimaalisesti mutta ehkä edes vähän oon ottanut oppia aiemmista koulutuksista.
Tehtiin mm. coaching harjoitus ja se tuntui helpommalta kuin edellisellä kerralla!

Tuntuu että positiivisen asenteen, kysymyksiä esittävän tyylin ja kokonaiskuvan ymmärtämisen avulla osuu melko oikeaan. Toki kommunikaatio tiimin kesken (varsinkin laajan epämääräisen kansainvälisen virtuaalitiimin kesken) on hiukan haasteellista. Pitää vetää mutkat suoriksi välillä kun ei vain aika riitä hyvää kommunikointiin henkilötasolla ihan kaikkien kanssa. No yritän siinäkin asiassa parantaa suoritustani!

Koulutuksessa oli erityisen mielenkiintoista coachata toisia ja oppia heidän tilanteistaan. Lisäksi harjoitus, missä ryhmässä konsultoitiin ohjatusti yhtä kerrallaan oli varsin hyvä.
Erityisesti pidän siitä että kotitehtäviin otetaan mukaan uusia kommunikaatiomuotoja, mitä pitää opetella. Tällä kertaa tehtäväksi tuli tehdä lyhyt video leadership -aiheesta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti