lauantai 24. elokuuta 2019

Miten motivoida lapset tai aikuiset ylittämään itsensä?

Sekä lapset että me aikuiset jännitetään eri asioita. Joku jännittää esiintymistä, toinen korkeita paikkoja, kolmas lentämistä... Lapsilla sama juttu.
Mä pääsin tänään motivoimaan sekä lapsia että aikuisia ylittämään itsensä. Lapset vein kiipeilypuistoon ja mun poikani pelkää korkeita paikkoja, joten jalat täristen mentiin radalta toiselle. Välillä piti kannustaa ja lahjoa, mut hymyä riitti kun pääsi reitin loppuun 😊
Aikuisten osalta pääsin tänään laskuvarjohyppyasiakkaita kannustamaan. Osa jännittäjistä on ihan hiljaa koko nousun ja mun homma on saada jännittäjä juttelemaan ja miettimään muita asioita. Toiset taas höpöttää koko ajan, jolloin mun tarvii vaan kuunnella.
Esiintymisjännitys on myös yleistä duunissa. Sitä ollaan helpotettu harjoittelemalla, koulutuksella ja erilaisilla esiintymistilamteilla turvallisessa ympäristössä.
Musta on hienoa kun ihmiset haluaa ylittää itsensä ja heittäytyä uusiin kokemuksiin! Aika nopeesti tunnistaa tyypin ja reaktion... Hymyily ja keskittyminen yhteen hetkeen kerrallaan auttaa monesti 😁
Jännitys on tunnemitä oppii arvostamaan harjoittelemalla ja usein pieni jännitys auttaa huippusuoritukseen!!!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti