perjantai 21. joulukuuta 2018

Vuoden hommia ja kiitoksia?!?

Onpa ollut aikamoinen syksy. Ainakin on riittänyt härdelliä töissä, kun uutta organisaatiota on alettu rakentamaan.

Näin vuoden lopulla on hyvä miettiä onko tehnyt oikeita asioita ja miten ne on otettu vastaan. No mä koen että ollaan ainakin keskitytty oikeisiin juttuihin datan ja analytiikan osalta. Liian hitaasti päästiin liikkeelle, mutta nyt on hyvä meno päällä 😊 Huikee tiimi sitoutuu koviin tavoitteisiin ja voidaan toteuttaa huikeita juttuja erilaisiin tarpeisiin.
Sen sijaan parannettavaa löytyy kiitoksessa ja palkitsemisessa. Miten tämä vääntäminen ja puskeminen, kakki hikoilu ja kova työ palkitaan? Miten muissa firmoissa toimitaan? Mikä motivoi jaksamaan taas hyvällä sykkeellä eteenpäin?

Olisi hienoa kuulla esimerkkejä miten hyvästä suorituksesta palkitaan! Aion itse jatkossa miettiä tarkasti miten asiaan pitäisi suhtautua ja miten palkitsemista voisi kehittää. Tämä on ihan oleellista talenttien pysymiseen ja työn tehokkuuteen.
NYT SIIS ISO KIITOS KAIKILLE HUIKEILLE DATA-TYYPEILLE!!!

No nyt joka tapauksessa joululomalle. Aion itse kiittää itseäni kovasta duunista, hiestä ja kyynelistä, ja palkita itseni laskuvarjohyppyreissulla! Sevilla, here we come 😊



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti